Úvod Aplikácie Klávesnica Swiftkey 3 najpredávanejšou aplikáciou na Play Store

Klávesnica Swiftkey 3 najpredávanejšou aplikáciou na Play Store

0

Swiftkey 3 sa stala najpredávanejšou aplikáciou v Play Store. Po vypustení svojej Beta verzie pár mesiacov dozadu, sa konečne dopracovala na prvé miesto. Po Swiftkey 3 nasleduje hra Temple Run: Brave od Disney, Draw Something od OMGPOP, Cut the Rope od Zeptolab a Beautiful Widget od Levelup Studio. Swiftkey 3 momnetálne stojí €1,99, keď bola zlacnená z €3,99.

Swiftkey 3 je jednoducho „čarovná“ aplikácia, keďže nám ponúka záhadné riešenie večného písania na dotykovej klávesnici. Opravuje totiž niektoré slová a tak nám umožňuje písať ešte rýchlejšie ako doteraz na klávesnici, ktorá prichádza zabalená spolu s Androidom, či už od výrobcu alebo priamo od Google.

Tí, ktorí vlastnia zariadenie s dotykovou klávesnicou musia uznať, že písanie na takej klávesnici vôbec nieje jednoduché a málokedy niečo napíšme úplne bez chýb. Štatistika, ktorú vypustil samotný Swiftkey odhalila, že Android užívatelia hodnotia písanie na dotykovej klávesnici len na 5.9 z 10, čo je spôsobené neinteligentným zadávaním a spracovaním textu.

Na druhej strane, inteligentné zadávanie textu a schopnosť učiť sa váš štýl písania pomocou zapamätania si slov a analýzy vašich textov zdvihla hodnotenie používania Swiftkey klávesnice na slušných 8.8 z 10.

Ak vás už teda nebaví vaša stará klávesnica a chceli by ste nástroj, vďaka ktorému budete písať oveľa lepšie a rýchlejšie, určite vyskúšajte Swiftkey 3.

[app]com.touchtype.swiftkey[/app]

Ostatné najpopulárnejšie aplikácie

[app]com.disney.brave_google[/app]

[app]com.zeptolab.ctr.paid[/app]

[app]com.omgpop.dstpaid[/app]

[app]com.disney.WMW[/app]

Zdroj: Swiftkey