Úvod Aplikácie Vellamo benchmark aktualizovaný na v2.0. Pridaná bola podpora testovanie CPU a pamätí

Vellamo benchmark aktualizovaný na v2.0. Pridaná bola podpora testovanie CPU a pamätí

0

Používatelia, vývojári a recenzisti. Všetci poznajú a používajú nástroj od Qualcommu, Vellamo. Prvá verzia tohto softwaru sa špecializovala na testovanie rýchlosti prehliadača a pripojenia. Viete si teda predstaviť, že ho používalo veľa ľudí, najmä recenzisti, ktorí si s jeho pomocou vedeli spraviť celistvejší názor na zariadenie, ktoré práve testovali. Nová verzia Vellamo, ktorá už zakotvila v Play Store pridáva pár nových funkcií.

Z týchto nových funkcií sú najväčšie asi tie, ktoré otestujú váš procesor a pamäte. Spolu s možnosťou otestovať prehliadač a pripojenie sa z Vellamo stal skutočne univerzálny nástroj. Dokáže však nahradiť aplikácie ako Quadrant alebo AnTuTu? Pravdepodobne nie, no stále je to veľmi pekný prírastok medzi aplikácie, ktoré nám pomôžu otestovať naše zariadenie.

 

Ak teda hľadáte aplikáciu, ktorá otestuje váš telefón v rôznych „disciplínach“, tak Vellamo je výborná voľba. Najnovšia verzia ponúka oveľa viac než len klasický test CPU a pamätí a jej výsledky sú vcelku podobné tým, ktoré vypočítali iné aplikácie. Ako sa darilo vašemu zariadeniu? Ak ste si spustili test, dajte nám vedieť v komentároch.

[app]com.quicinc.vellamo[/app]

Zdroj: Phandroid