Úvod Neprehliadnite vlavo Motorola hľadá vedúceho pre produktový manažment, pravdepodobne na vývoj Android smartfónu...

[Aktualizácia] Motorola hľadá vedúceho pre produktový manažment, pravdepodobne na vývoj Android smartfónu X-Phone

0

Máte 6 až 10 ročné skúsenosti s manažmentom vývoja technologických výrobkov, mobilných zariadení alebo telekomunikačnej technológie? A k tomu inžinierske vzdelanie? Ak to všetko skombinujete s perfektnou angličtinou, môžete sa uchádzať o pracovnú pozíciu v americkej spoločnosti Motorola, hľadajúcej vedúceho pre produktový manažment, s veľkou pravdepodobnosťou na vývoj smartfónu X-Phone, ktorý by mal predstavovať nebezpečnú konkurenciu pre iPhone.

Táto ponuka sa objavila na sociálnej sieti LinkedIn, kde sú uvedené podrobnosti a ďalšie informácie o pracovnej náplni hľadaného vedúceho produktového manažmentu. Čo je však najviac zaujímavé na tomto inzeráte? Názov „X-Phone“ v jeho nadpise, ktorý vo mne budí pocit, potvrdzujúci, že by sa už „čoskoro“ mohol tento tajný Android smartfón konečne predstaviť v plnej paráde. Niektoré špekulácie z internetových diskusií hovoria aj možnom odhalení X-Phone s novou verziou operačného systému Android 5.0 Key Lime Pie.

Písmeno X v názve X-Phone môže mať dokonca určitú súvislosť s Nexus logom, ktoré písmeno X, tvorené zo 4 rôznych farieb, z časti v sebe dokonca obsahuje. Či pôjde pri X-Phone o nasledovníka Nexus zariadení, určiť zatiaľ nevieme, no ak sa objavia nové, presnejšie informácie, určite vám ich prinesieme ešte čerstvé, tak zostaňte naladení na frekvenciu AndroidPortálu.

[Aktualizácia] Pracovná ponuka bola z LinkedIn pred malou chvíľou odstránená.

Zdroj: phandroid.com
Titulné foto: androidheadlines.com