Úvod Dohady HTC M7: Je toto vlajková loď HTC pre rok 2013?

[Obrázok] HTC M7: Je toto vlajková loď HTC pre rok 2013?

6

Pred niekoľkými dňami sme Vás informovali o HTC M7, novej vlajkovej lodi taiwanského výrobcu pre rok 2013. Dnes sa však objavil renderový obrázok, ktorý podľa všetkého vyobrazuje spomínané zariadenie.

HTC Desire X môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Tento render je podľa zdroju časťou návodu toho, ako sa do zariadenia vkladá SIM karta. Na obrázku sú však veľké nedostatky. Chýba nám napríklad logo alebo viditeľný rámik po bokoch zariadenia, čo naznačuje, že nejde o finálnu podobu novej vlajkovej lodi, ktorá by mala byť predstavená už vo februári na Mobile World Congress v Barcelone.

HTC_M7_render

HTC M7 nám má ponúknuť 4.7 palcový HD displej a štvor-jadrovým procesorom o takte 1.7GHz. Najnovšie informácie ďalej tvrdia, že HTC toto zariadenie začne predávať len pár týždňov po jeho predstavení. Orientačná cena by mala byť $600, čo sa po pričítaní daní premietne na €600.

Poslednou zaujímavou novinkou, o ktorej sme sa dnes dozvedeli je infračervený port, ktorý by mal osláviť svoj návrat. Zariadenie by tak mohlo fungovať ako univerzálny ovládač, čo je funkcia, ktorú HTC nutne potrebuje zaintegrovať do svojho high-endu aby mal na čom postaviť marketingovú kampaň.

Zdroj: UnwiredView