Úvod Hry Shadowgun: DeadZone 2.0 už v Google Play

Shadowgun: DeadZone 2.0 už v Google Play

1
Nová aktualizácia populárnej strieľačky od českých vývojárov je dostupná z Google Play a prináša nové jazyky, funkcie, mapy, zbrane a viac.

Jedna z najpopulárnejších strieľačiek pre mobilné zariadenia, Shadowgun: DeadZone bola aktualizovaná na verziu 2.0, ktorá prináša niekoľko nových funkcií a vylepšení. České vývojárske štúdio Madfinger Games aktualizáciu sprístupnilo v Google Play. Aktualizácia prináša nové mapy, zbrane, boostery („vylepšováky“), ktoré vylepšia brnenie, silu zbraní a presnosť. Novinkou je aj menu „friends“, ktoré Vám umožní pozvať do hry Vašich kamarátov, či sledovať ich štatistiky a to všetko v skutočnom čase. Hráči, ktorí si hru zapnú úplne prvý krát budú mať príležitosť dokončiť tutorial, ktorý im vysvetlí všetky funkcie.

Hra je odteraz lokalizovaná do niekoľkých nových jazykov, vrátane španielčiny, francúzštiny, nemčiny, taliančiny, ruštiny, čínštiny, kórejčiny a japončiny. Čo hovoríte na aktualizáciu? Podarilo sa to vývojárom z Brna? Ak nájdete chybu, neváhajte ich kontaktovať na emaily alebo to napíšte sem do komentárov a my im to dáme vedieť.

[app]com.madfingergames.deadzone[/app]

Zdroj: Google Play, tlačová správa