Úvod Neprehliadnite vlavo Oficiálne predstavenie nového Galaxy zariadenia: Pôjde o Samsung Galaxy S III (3)?

Oficiálne predstavenie nového Galaxy zariadenia: Pôjde o Samsung Galaxy S III (3)?

1

Po týždňoch, či dokonca mesiacoch čakania, klebiet a vymyslených informácií sa konečne Android fanúšikovia dočkali. Dátum predstavenia nového Galaxy zariadenia, spoločnosťou Samsung, prebehne 3. mája 2012 v Londýne. 

Web Tweakers.net dostal oficiálnu pozvánku na Samsung podujatie v Londýne, na ktorej bolo napísane „Come and meet the next Galaxy“. Rovnaká informácia sa objavila aj na oficiálnom blogu Samsungu: http://global.samsungtomorrow.com/?p=13477, s veľkou pravdepodobnosťou teda pôjde o nasledovníka Galaxy S II. Po rôznych dohadoch a nejednej špekulácie sa tak konečne potvrdil pevný termín predvedenia budúceho fenoménu. Samozrejme, že len možného fenoménu, ešte nepoznáme hardvér a cenu, no to by sa malo zhruba za dva týždne zmeniť. Je stále ale šanca, že sa môže jednať aj o úplne iné Galaxy zariadenie.

Podľa informácií by sa pokračovanie legendárneho smartfónu Galaxy S II nemuselo nazývať Galaxy S III (3), ale môže vlastniť iný, nový názov.

Očakávané detaily Samsung Galaxy S III (3): 4-jadrový Exynos čip, 3G alebo LTE verzia, Super AMOLED Plus displej so skutočným HD rozlíšením (316ppi). Užívateľské prostredie by malo mať 5-stĺpcové rozdelenie. Podľa staršej správy, bude mať pravdepodobne užívateľ na výber pri spúštaní Galaxy S III (3) aj možnosť výberu medzi TouchWiz a základným užívateľským prostredím v Androide 4.0 Ice Cream Sandwich.

 

Zdroj: global.samsungtomorrow.comwww.androidauthority.com