Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 1.

Piatková porcia Android aplikácií 1.

6

Oddnes začínam každý piatok publikovať články, v ktorých nájdete vždy sériu zaujímavých a kvalitných Android aplikácií. V tejto prvej časti „Piatková porcia Android aplikácií“ hodím tip na Jelly Bean Keyboard, Karaoke, Trello a Episode aplikácie.

Ak náhodou poznáte dobré Android aplikácie, dajte nám o nich vedieť prostredníctvom tohto formuláru.

Jelly Bean Keyborad

Chcete niečo z novej verzie Androidu 4.1 Jelly Bean? Nainštalujte si do svojho smartfónu klávesnicu, ktorá tvorí jeho súčasť. Dostupné slovníky z obchodu (treba hľadať „ICS leangue packs“ v Google Play): Francúzsky, Taliansky, Nemecký, Španielský, Arabský, Ruský, Český, Slovenský a Bulharský.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ksZHnGtaVYU&feature=youtu.be[/youtube]

[app]jellybeankeyboard.f.g[/app]

 

Karaoke

Nahrajte svoju vlastnú pieseň len s pomocou vášho Android zariadenia a skvelej aplikácie Karaoke by PureSolo. K dispozícií sú rôzne pop, rock, hip-hop, R’n’B skladby v štúdio kvalite od umelcov ako Justin Bieber, Gotye, Iron Maiden, One Direction, Beyonce, Eminem, Taio Cruz a veľa ďalších. Hotovú pesničku môžete priamo z aplikácie zdielať a pochváliť sa vašim priateľom na sociálnych sieťach.

[app]com.puresolo.android[/app]

 

Trello

Pracujete na projekte a potrebujete si ho trošku zorganizovať? Vyskúšajte pekne spracovanú Android aplikáciu Trello. Všetko, čo si potrebujete zapamätať a vedieť len jednoducho zaznačte do aplikácie, a ak náhodou pracujete na projekte aj s kolegom, nezabudnite ho pozvať pomocou aplikácie, aby ste pracovali na všetkých detailoch spolu. Tak môžete spoločne pridávať komentáre k zaznačenej úlohe a na nič nezabudnúť.

[app]com.trello[/app]

 

Episode

Android aplikácia Episode poskytne priestor pre komunikáciu medzi vami a vašimi priateľmi. Zdielajte obrázky, zaujímavé miesta alebo chatujte s vašimi najbližšími jednoducho a rýchlo.

[app]com.sunnyloft.ep[/app]

Zdroj: androidandme.com