Úvod Aplikácie Facebook Messenger pre Android prechádza aktualizáciou. Prináša novú funkciu, exkluzívne pre Android

Facebook Messenger pre Android prechádza aktualizáciou. Prináša novú funkciu, exkluzívne pre Android

6

Facebook Messenger je obľúbená aplikácia, ktorá zúžitkuje Facebook chat bez toho aby ste si museli otvoriť Facebook. Teraz však prichádza veľká aktualizácia, ktorá zvýši číslo verzie na 2.0. Čo je však nové? Užívateľské rozhranie, ktoré sa skôr podobá na SMSky a okrem toho sa vám ich doručí aj priamo do vašej SMS aplikácie. Táto funkcia bola vyrobená exkluzívne pre Android, keďže Facebook povedal, že na iOS by to bolo nemožné pripraviť.

Facebook pre Android však stále nie je natívna aplikácia, no je dobré vidieť, že Facebook myslí aj (a niekedy začínam mať pocit, že hlavne) na svojich Android používateľov tým, že im prináša takéto užitočné aktualizácie. Facebook hovorca však oznámil, že ani iOS neminie aktualizácia, no samozrejme bez integrácie s SMS klieknom, keďže to iOS jednoducho nepovolí.

Smartphony, ktoré dostanú túto aktualizáciu ako prvé sú tieto: HTC EVO 3D, HTC One X, HTC Wildfire S, LG Optimus Black, LG Optimus Hub, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy SIII, and the Samsung Galaxy Y.

Pre ostatné smartphony bude aktualizácia dostupná za pár týždňov.

[app]com.facebook.orca[/app]

Zdroj: Facebook Messenger