Úvod Konkurencia Apple iPhone 5 sa bude predávať ako teplé rožky. Za 24 hodín si...

iPhone 5 sa bude predávať ako teplé rožky. Za 24 hodín si ho predobjednalo cez 2 milióny zákazníkov. Tvoria sa už aj rady pred Apple obchodmi

1

Fanúšikovia kalifornského jabĺčka majú opäť skvelé obdobie. Apple prestavil svetu iPhone 5, novú verziu operačného systému iOS 6 a nový iPod Touch. Poteši tak svojich verných zákazníkov, a prilákal určite aj nových. Okrem zákazníkov tiež potešil akcionárov, pretože, aj vďaka vyše 2 miliónom predobjednávkam na iPhone 5 za 24 hodín, akcie Apple stúpli na hodnotu až 700 USD za akciu!

 

Nedočkaví zákazníci sa už tiež začínajú „stavať“, no niektorí dokonca rozkladajú aj stany, do zástupu pred Apple obchodmi, čo je po predstavení nového iPhone v niektorých krajinách úplne bežné. Takéto praktiky sa podobajú na dobu, keď bol na Slovensku ešte komunizmus. Ľudia si museli len jednoducho postáť pred potravinami, aby dostali čerstvé a ťažko dostupné produkty.

Oficiálny predaj iPhone 5 začne až v piatok, no to vôbec nerobí niekomu problém niekoľko dní počkať pred predajňou. Zároveň je držanie miesta v rade veľkým biznisom, pretože sa nájdu ľudia, ktorí sú ochotní zaplatiť za takéto miestečko pred Apple obchodom, tesne pred spustením predaja, vysokú sumu.

Zdroj + foto: macblog.sk