Úvod Neprehliadnite vlavo Je Android smartfón Nextab Grande dokonalá kópia Galaxy Note?

Je Android smartfón Nextab Grande dokonalá kópia Galaxy Note?

4

Trh v Ázii sa podľa všetkého neriadi žiadnými pravidlami. Okrem dokonale okopírovaných tenisiek Nike alebo Adidas tam nájdete aj nerozonatelné kópie elektronických výrobkov, ku ktorým patrí aj Android smartfón s označením Grande (z taliančiny Veľký) od taiwanskej spoločnosti Nextab. Ten perfektne kopíruje tabletfón Galaxy Note v krivkách a dizajne konštrukcie. Žaloby sa od Samsungu pravdepodobne nedočkáme, pretože sú takéto praktiky v týchto končinách úplne bežné a väčšinou sa dostanú na trh aj také výrobky, ktoré nenesú žiadne označenie alebo značku výrobcu, takže nie je koho žalovať.

Čo ponúkne Nextab Grande užívateľom? Okrem 6-palcového displeju s rozlíšením 800×600 pixelov dostanú aj 2-jadrový procesor s 1 GHz frekvenciou, 2.5 GB internú pamäť (áno, haha :) ), microSD slot, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, a ako čerešničku ponúkne DualSIM funkciu, to všetko len za cenu US$225 !! Samozrejme, k cene bude adekvátna aj kvalita produktu, ako napríklad vrzgajúca konštrukcia alebo nekvalitné diely.

A aby nebolo toho málo, spoločnosť Nextab okopírovala okrem dizajnu Galaxy Note aj užívateľské prostredie TouchWiz, a to celkom do detailu (aspoň na prvý pohľad).

Stačil by vám tento tabletfón so 6-palcovým displejom? Alebo si potrpíte na značke a kvalite?

Zdroj + foto: androidauthority.com