Úvod Výrobcovia LG LG nám ukáže ako „žiť bez hraníc“ už 19. Septembra

LG nám ukáže ako „žiť bez hraníc“ už 19. Septembra

0

Vyzerá to tak, že LG sa chystá na predstavenie niečoho veľkého. Konečne začali rozposielať pozvánky novinárom na udalosť, ktorá sa bude konať 19. Septembra v New York City. Bude to spojená udalosť s Qualcommom a ich hlavným cieľom bude ukázať nám ako žiť bez hraníc. Bez pochýb nás naťahujú ich smartphonom a máme silné tušenie, že to bude LG Optimus G.

Ich nová vlajková loď bola promovaná tak, ako žiadne iné zariadenie od LG a myslieť si, že by ho nepredstavili aj pre európsky trh by bolo trochu divné. LG má po svojom nevydarenom období plnom sklamaní čo dobiehať a majú pocit, že Optimus G bude to pravé zariadenie pre nápravu.

Predpokladáme, ž Optimus G bude mať 4.7 palcový displej, štvorjadrový procesor Snapdragon S4 Pro od Qualcommu, 2GB RAM, 32GB internej pamäti a 13MPx 1080p HD fotoaparát.

Špecifikácie nám napovedajú, že pôjde skutočne o vlajkovú loď, ktorá môže konkurovať všetkým veľkým značkám, ako HTC alebo Samsung. Zakrúžkujte si teda 19. September a my vám prinesieme viac informácií, hneď po jeho predstavení.

Zdroj: Phandroid