Úvod Neprehliadnite vlavo Motorola Droid Razr M oficiálne predstavená

Motorola Droid Razr M oficiálne predstavená

1

Motorola práve ohlásila Motorolu Droid Razr M na ich udalosti v New Yorku v spolupráci s Verizon (americký operátor). Tento „malý“ a kompaktný člen rodiny Razr v sebe nesie 4.3 palcový Super AMOLED displej s rozlíšením 960 x 540 pixelov, dvojjadrový 1.5 GHz procesor a 1 GB RAM. Okrem toho zvládne aj 4G LTE sieť, NFC a zabudovaný má aj microSD slot.

Čo sa týka fotoaparátu, tak ten je 8 MPx s LED bleskom a podporou 1080p nahrávania videa. Pozerať na vás bude 3 MPx predný fotoaparát, dôležitý pre video hovory. Inžinieri z Motoroly nezabudli ani na baterku, ktorá je 2000 mAh a vďaka nej budete na jedno nabitie vedieť počúvať streamovanú hudbu celých 20 hodín.

Tento smartphone je momentálne najmenší ponúkaný s 4.3 palcovým edge-to-edge displejom, keďže jeho rámik je extrémne tenký. Jeho displej je o 40% väčší, než displej iPhone 4S.

Všetci sme boli prekvapení, keď ohlásili jeho cenu, ktorá je $99. Motorola Razr M však stojí $99 len na 2 ročnom paušále. Pripravená je biela aj čierna verzia.

Motorola ich bude rozposielať s Android 4.0 ICS, no prisľúbili, že aktualizáciu na Android 4.1 vypustia do konca mesiaca. Ako predvolený prehliadač v ňom (ako inak)nájdete Google Chrome. Čo sa týka konštrukcie, tak bol použitý Corning Gorilla Glass a Kevlarove nano-pokrytie.

Zdroj: Motorola