Úvod Neprehliadnite vlavo Utajené a vzácne Android postavičky zo série 03 + pár nových...

[Odhalené] Utajené a vzácne Android postavičky zo série 03 + pár nových Android tričiek

2

Nová séria Android Collectibles bola vypredaná za 10 minút. Také populárne sú miniatúrne Android postavičky. My sme vám dali vedieť o každej jednej z nich, no spomenuté boli aj tajné modely, ktoré nikto nevidel. Jeden človek, ktorý sa venuje zbieraniu týchto postavičiek bol schopný nájsť tri postavičky, ktoré sa neobjavili v rozpise webu. Ide teda o záhadné postavičky.

Prvé dva modely sú identické, jediným rozdielom je farba a navrhnuté boli Scottom Tollesonom. Oranžová postavička sa vola „Agent Argh“ a zelená postavička sa volá „Agent Rawr“. Postavička, ktorej vidieť všetky vnútornosti sa volá „Inner Working,“ a navrhol ju KRONK (ktorý taktiež navrhol „Escape Ape“ kolekciu).

V každej krabici sa ocitne maximálne jedna vzácna postavička a to znamená, že ľudia, ktorí ich zbierajú po nich budú priam bažiť. Ako som už spomenul, obchod Dead Zebra je momentálne vypredaný, no nebojte sa, nové postavičky sú už na ceste. Ak ste ešte nepostrehli našu súťaž na sociálnych sieťach, tak máte možnosť vyhrať jedného (alebo aj viacerých).

Tým však nekončíme. Obchod Dead Zebra pridal dve nové tričká pod názvom „Circuit“ a „Anderoids“. Každé tričko stojí 17 Eur plus poštovné.

Ktorá postavička z Android Collectibles série sa vám páči najviac? Páčia sa vám aj tričká?

Zdroj: Phandroid, Dead Zebra