Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 2.

Piatková porcia Android aplikácií 2.

0

Je tu opäť piatok a AndroidPortal.sk prináša novú porciu kvalitných Android aplikácií. V článku nájdete Pairin, Magisto, Via.Me, Popcorn Player a Dashlane aplikácie, ktorým nechýba pekné užívateľske prostredie a množstvo zaujímavých prvkov od ich vývojárov.

Pairin

Sociálne siete ovládli takmer každú vekovú kategóriu, a ich množstvo je naozaj obrovské. Dôkazom toho je aj veľký počet aplikácií v Google Play Store, ktoré umožnia užívateľom jednoduchší prístup, pomocou Android zariadenia, na ich profil sociálnej siete. Ani Pairin nie je výnimkou. Ide o malú sociálnu sieť, v ktorej môžete zdielať fotografie, vaše miesto alebo komentovať príspevky od priateľov.

[app]jp.jig.product.pairin[/app]

 

Magisto

Radi kamerujete s Android zariadením špeciálne chvíle? S Android aplikáciou Magisto si môžete vaše videá jednoducho upraviť, pridať hudbu a zdielať s vašimi priateľmi.

[app]com.magisto[/app]

 

Via.Me

Via.Me predstavuje ďalšiu menšiu sociálnu sieť, ktorá umožní zdielanie vašich príbehov vo forme obrázkov alebo videí. Aplikácii nechýba ani pár fotofiltrov pre úpravu fotografií a možnosť ich priamého zdielania na Facebook alebo Twitter.

[app]com.radiumone.viame_android[/app]

 

Popcorn Player

Hľadáte minimalistický a pop-up video prehrávač? Popcorn Player je potom to pravé. Vďaka jeho jednoduchému grafickému spracovaniu a možnosti prehrávania videa v zmenšenom okne si ho určite obľúbite.

[app]com.twondcc.popcornPlayer[/app]

 

Dashlane

Dashlane, perfektný manažér prihlasovacích a osobných údajov. Vďaka tejto Android aplikácii už nikdy nezabudnete vaše heslo alebo login, stačí si ich len do Dashlane bezpečne uložiť a v prípade potreby použiť.

[app]com.dashlane[/app]

Zdroj + foto: androidandme.com, Google Play Store