Úvod Novinky Aplikácie TegraZone Android aplikácia od NVIDIA oslavuje 5 miliónov inštalácií

TegraZone Android aplikácia od NVIDIA oslavuje 5 miliónov inštalácií

1

Spoločnosť NVIDIA oznámila, že sa jej Android aplikácia pre hráčov TegraZone teší veľkému úspechu a dosiahla tak už 5 miliónov inštalácií v Google Play Store.

Na rozdiel od Snapdragon GameCommand od Qualcomm sa môže pýšiť 100x väčším počtom inštalácií, čo ju robí najúspešnejšou aplikáciou v tejto kategórii. Aj keď jej hlavné služby využijú len majitelia Android zariadení s procesorom Tegra, dá sa využiť na iných Android zariadeniach ako informačný portál s novinkami z herného sveta, čo určite ocení nejeden gamer.

Aplikácia TegraZone ponúka vo svojej databáze niekoľko desiatok skvelých hier s grafickým spracovaním, detailami a efektami optimalizovanými práve pre procesory Tegra od NVIDIE. Tatkiež to je výborný nástroj na vyhľadávanie Android hier, ktoré podporujú hranie s bezdrôtovým herným ovládačom pre väčšie pohodlie.

Počet inštalácií TegraZone určite zvýšil aj nedávno predstavený a úspešný Tegra 3 tablet Nexus 7 od Google a ASUS. Ten sa za cenu, zväčša zostavenú len z výrobných a logistických nákladov, predáva ako teplé rožky. So 7-palcovou obrazovkou a výkonným 4-jadrovým (4plus1) procesorom tak ponúka pre hráčov naozaj lahodný pôžitok na cestách alebo v teréne.

[app]com.nvidia.tegrazone[/app]

Máte skúsenosti s aplikáciou TegraZone? Využívate ju aj na informovanie o budúcich a pripravovaných herných projektoch, alebo len ako nástroj na hľadanie a inštaláciu kvalitných hier pre procesory Tegra?

Video TegraZone

Zdroj: androidandme.com