Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Slices od OneLouder vám pomôže zbaviť sa neporiadku na...

Tip na aplikáciu: Slices od OneLouder vám pomôže zbaviť sa neporiadku na Twitteri

0

Slices je jedna z ďalších aplikácií pre Android, no pred tým, než začnete gúľať očami by sme chceli naznačiť, že je to jedna z tých, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť (inak by sme ju sem nedávali). Vývojárom je OneLouder a je vidieť, že si dali záležať na dizajne. Neostaňte však pomýlení, pribudlo aj pár nových (a vychytaných) funkcií.

Okrem toho, že plní úlohu klasickej Twitter aplikácie, sa správa ako cedník, ktorý rozdelí všetko nepotrebné od toho, čo skutočne chcete. Mimo toho vám tiež pomôže nájsť nové veci a témy, ktoré by vás mohli zaujať.

Slices sa nesie v troch základných témach: Explore (skúmanie), Organize (organizovanie) a Synchronise (synchronizovanie).

 

Explore

Zatiaľ čo táto funkcia dostala menej pozornosti ako funkcia Organize, je to, aspoň subjektívne najlepšia funkcia, akú ponúka. Twitter je celkom záludné, strašidelné miesto, kde mnoho krát priam prekypuje informáciami a ak na ňom nieste zavesení každý deň minimálne niekoľko hodín, tak veľmi rýchlo stratíte prehľad a neviete kam sa skôr otočiť. Funkcia Explore roztriedi všetky tweety do kategórií a tým pádom vám uľahčí život.

 

Organize

Toto je funkcia, vďaka ktorej sa o Slices roznieslo slovo všade po svete. Umožňuje vám jednoducho zorganizovať ľudí, ktorých nasledujete do…plátkov (slices). Toto je skutočne funkcia, ktorá zmení vnímanie Twitteru hlavne pre tých ľudí, ktorí tam zavítajú raz za čas.

Pri začiatočnom nastavení vám aplikácia vytvorí pár predvolených „plátkov“. Pridávanie a spravovanie slices je jednoduché, aj pre niekoho, kto má stovky, či dokonca tisíce followerov.

 

Synchronize

Synchronizácia je funkcia, ktorá vám pomôže zosynchronizovať svoje mobilné slices s ich webovou verziou, ktorú nájdete na Slices.me. Aj keď mne osobne ich stránka funguje bez väčších problémov, v komentároch som sa stretol aj s takými vyjadreniami, ktoré tvrdia, že webová verzia pre nich ešte nie je prístupná. Je to samozrejme BETA, takže buďte zhovievaví.

[youtube]pXwCnE_4r1c[/youtube]

 

Slovo na záver

OneLouder sú známi tým, že do sveta Android aplikácií vypúšťajú pekné aplikácie a Slices nie je výnimkou. Na jeho užívateľské rozhranie si budete chvíľu musieť zvykať, no to, čo má spraviť robí výborne. S aplikáciou som mal občas menšie problémy, hlavne s jej stabilitou a výkonom, no každou aktualizáciou sa to zlepšuje, takže verím, že už čoskoro bude bežať bez väčších problémov.

Celkovo je to aplikácia, ktorá je extrémne užitočná a rozhodne sa ju oplatí stiahnuť, či už ste na Twitteri každý deň alebo s ním len začínate. Ó, a aby som nezabudol, pridajte si náš twitter @androidportalSK :)

[app]com.onelouder.tweetvision[/app]