Úvod Novinky Konkurencia Nokia klamala na videu pri predstavovaní nového modelu!

[Video] Nokia klamala na videu pri predstavovaní nového modelu!

0

Nokia predstavila nedávno novú vlajkovú loď značky a to model Lumia 920, ktorý je vybavený technológiou PureView. Táto technológia má priniesť výnimočnú kvalitu fotografii a videa zhotoveného týmto zariadením. Ako dôkaz Nokia predviedla pôsobivé komerčné video, ktoré okrem iného ukazuje ako Lumia 920 natáča zábery s vysokokvalitnou stabilizáciou obrazu. Problém je v tom, že Lumia 920 v skutočnosti snímok nezhotovuje. Činí tak profi kameraman aj s osvetľovačom, ktorých usvedčil sekundový odraz v dodávke. Informoval o tom server theverge.com. Pozrite si video v článku.

Video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pytmZV0Qs7s[/youtube]

Takýto „úlet“ Nokii a jej vrcholovému modelu veľmi neprospeje a ľudia, ktorý si pôvodne Lumiu 920 plánovali kúpiť možno od toho upustia. Hovorca Nokie sa vyjadril:

„Naša spoločnosť nikdy nechcela nikoho zámerne oklamať“

Spoločnosť Nokia okrem toho vydala aj formálne ospravedlnenie a prisľúbila, že uvedie skutočnú funkcionalitu technológie PureView v zariadení Lumia 920 na novom videu. Ale ruku na srdce. Ktorý výrobca pri tvorení marketingu a reklamy pre svoj produkt tak trošku neprikrášlil skutočnú realitu?

zdroj: theverge.com