Úvod Novinky Angry Birds káva: Alebo ako sa stať ranným vtáčaťom za pomoci Angry...

Angry Birds káva: Alebo ako sa stať ranným vtáčaťom za pomoci Angry Birds

2

Fínska zima je celkom trvdá. Myslím, že budete súhlasiť, že ak im každý deň slnko svieti menej ako 90 minút, že to majú ťažšie ako my. To je jeden z dôvodov prečo fíni pijú viac kávy, než akýkoľvek iný národ. Paulig, jeden z najväčších výrobcov kávy vo fínsku sa spojil s Rovio a dnes predstavil dve nové príchute: Early Bird Coffee (Káva ranného vtáčaťa) a Explosive Espresso (Explozívne Espresso).

Pauling oznámil, že s predajom začnú počas 44. týždňa, čo je posledný októbrový týždeň. Čo sa týka Rovia, Fínsko je ním posadnuté. Nasrané vtáky nájdete takmer na všetkých predmetoch, ktoré sa môžu v domácnosti vyskytnúť. Ak neveríte, tak sa pozrite sa, čo všetko existuje: Angry Birds nápoj s bublinkami, Angry Birds plachty na posteľ a obliečky na vankúše, Angry Birds oblečenie a dokonca existujú aj Angry Birds parky v dvoch fínskych mestách: Espoo a Tampere.

Podľa redaktora BGR, Tero Kuittinena, približne 40% všetkých príjmov Rovia z nadchádzajúcej vianočnej sezóny príde práve z predaja ich značkových vecí. Osobne mi to už začína ísť na nervy, no uvidíme ako sa im bude dariť v ďalších rokoch. Myslíte si, že sa udržia v popredí alebo vyhasnú ako väčšina hviezdičiek?

Zdroje: CITY.FI, AndroidAuthority