Úvod Aplikácie Facebook pre Android bol aktualizovaný, prináša vylepšenia fotiek

Facebook pre Android bol aktualizovaný, prináša vylepšenia fotiek

1

Mobily sú budúcnosťou a mobily sú kľúčom k úspechu Facebooku. Presne toto povedal Mark Zuckerberg a nie len raz v rozhovoroch z posledných pár mesiacov.

Ak sú však mobily budúcnosťou Facebooku a vlastný smartphone nechystajú, ich úspech musí byť založený na aplikáciách, no nie? Všetci vieme ako je na tom Facebook aplikácia. Pomalá, plná chýb, jedným slovom nepodarená. To je dôvod prečo na Google Play Store dostala len 3.5/5 hviezdičiek.

Zuckerberg veľa krát zdôraznil, že pracujú na novej, lepšej aplikácii, ktorá vylepší funkcionalitu, rýchlosť a stabilitu. Najlepšie by bolo ak by novú verziu sprístupnili už včera, no keďže žijeme v realite, sme vďační aj za malé krôčky k zlepšeniu. Presne takým je dnešná aktualizácia, ktorá priniesla nový SDK (Software Development Kit).

Nová verzia Facebooku pre Android je už dostupná v Play Store vo verzii 1.9.11 a zatiaľ čo nejde o najväčšiu aktualizáciu, prináša tri dôležité zmeny.

Funkcionalita fotiek bola vylepšená tromi zmenami, ktoré zrýchlili tagovanie vo fotkách a vylepšili organizáciu fotiek v albumoch. Poslednou zmenou bolo vypustenie opravy chyby, ktorá pre niektoré jazyky čas od času znemožnila nahrávanie fotiek.

Okrem toho vo Facebooku nenájdete nič nové, takže nebuďte prekvapení ak túto aplikáciu budete neznášať aj po jej aktualizácii.

Čo na to hovoríte vy? Súhlasíte, že ich aplikácia nie je nič moc alebo ju máte naopak radi? Postrehli ste zmeny, ktoré priniesla aktualizácia? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: The Next Web, AndroidAuthority