Úvod Novinky Samsung Galaxy S3 Mini sa objavil na maloobchodnom zozname

Samsung Galaxy S3 Mini sa objavil na maloobchodnom zozname

0

Pred necelým týždňom sme vám priniesli neoverené informácie, že Samsung by mohol 11. októbra predstaviť menšiu verziu súčasného vlajkového modelu Galaxy S3 pre záujemcov, ktorým sa javil model Galaxy S3 až príliš veľký. Tieto informácie si môžete prečítať TU.

Samsung i9300 Galaxy S III 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Zdá sa, že používatelia smartfónov sú rozdelený do dvoch skupín. Prvá skupina je presvedčená o ideálnej veľkosti displeja niekde medzi 4.1 a 5.3 palcov a takéto zariadenia aj vyhľadávajú. Druhá skupina skôr uprednostňuje zariadenia s displejom menším ako štyri palce. Trend je logický, vzhľadom na to, že nie každý ma tak veľkú ruku na plnohodnotné ovládanie takéhoto smartfónu a aj jeho „spratnosť“ je pre niekoho skôr príťažou. Práve druhej skupine používateľov by mal Samsung vyčariť úsmev na tvári svojim novým, menším modelom Galaxy S3.

Kórejský výrobca zatiaľ nezverejnil žiadne informácie ani fotografie, takže všetko je na úrovni dohadov, ale v istom maloobchodnom zozname sa objavilo zariadenia práve s týmto názvom čo naznačuje, že sme bližšie k pravde.

O špecifikácii si netrúfame polemizovať, ale určite bude toto potencionálne zariadenie vybavené Androidom 4.1 Jelly Bean. Zostáva nám len čakať na konferenciu konajúcu sa 11. októbra v Nemecku. Za tri dni sa dozvieme, čo si na nás Samsung v skutočnosti pripravil.

zdroj: androidauthority.com