Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Photo Editor by Aviary – Upravte si jednoducho a...

Tip na aplikáciu: Photo Editor by Aviary – Upravte si jednoducho a rýchlo vaše fotografie

0

Android aplikácií na editovanie fotografií nájdeme bezpochybne v obchode Google Play nespočetné množstvo, no nie každá disponuje krásnym užívateľským prostredím, jednoduchým ovládaním a veľkým množstvom možností prostredníctvom ktorých si môžete vaše zachytené momenty na fotkách skrášliť a pochváliť sa vašou šikovnosťou priateľom.

Editor fotiek od Aviary ponúkne, okrem klasických funkcií, ako vyrezávanie, otáčanie, či úprava jasu, aj rôzne efekty, filtre a virtuálne objekty, napríklad šiltovku alebo klobúk, ktoré si môžete vložiť do vhodného fotografického záberu a dobre sa zasmiať. Nechýba ani možnosť vkladania ľubovolného textu, s úpravou jeho vizualizácie, alebo automatické vyľadenie fotografie pomocou jedného tlačidla.

Túto Android aplikáciu nájdete v Google Play Store na stiahnutie zdarma. Stiahnúť si ju môžete aj pomocou odkazu, ktorý sa nachádza, tradične, na konci článku a nezabudnite nám dať, do komentárov po inštalácii, vedieť vaše pocity a spätnú väzbu z používania tejto aplikácie.

 

Video

[app]com.aviary.android.feather[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store