Úvod Výrobcovia Samsung Za 5 týždňov sa predalo cez 3 milióny tabletfónov Samsung Galaxy Note...

Za 5 týždňov sa predalo cez 3 milióny tabletfónov Samsung Galaxy Note 2

4

Keď prišiel na trh prvý Galaxy Note s 5.3-palcovým displejom, všetci s hrôzou v očiach tvrdili, že ako môže niekto takú blbosť pustiť na trh pre spotrebiteľov, to sa predsa nemôže nikdy dobre predávať. „Jeho rozmery sú na mobilný telefón obrovské, robia ho tak nepraktickým v bežnom používaní!“ takéto a veľa ďalších podobných poznámok padlo na adresu úspešného tabletfónu Galaxy Note od spoločnosti Samsung. Po čase však prišli do éteru predajné štatistiky a tie doslova šokovali, tento obrovský smartfón, a zároveň malý talbet, sa predával vo veľkom objeme, celkovo sa ho predalo cez 10 miliónov kusov od predstavenia v roku 2011. No a teraz prišiel na rad jeho aktualizovaný brat, Samsung Galaxy Note 2, ktorý má dokonca ešte väčší displej s veľkosťou 5.5-palca! Je na trhu od predstavenia približne 37 dní, alebo cez 5 týždňov, a predalo sa ho cez 3 milióny. Tvrdenie, že „väčší je lepší“ z reklamy, sa tak z časti potvrdilo.

 

Navyše, Samsung Galaxy Note 2 nie je ešte ani dostupný pre zákazníkov v USA, takže tak veľký objem predaja spravila ostatná časť sveta. Tieto čísla by však mali rásť rýchlejšie, po oficiálnom začiatku predaja v USA, ktorý operátor AT&T plánuje odštartovať od 9. novembra. Samsung Galaxy Note 2 je v súčasnosti najlepším smartfónom na trhu medzi Android zariadeniami, no čoskoro príde na scénu jeho premožiteľ LG Nexus 4, no bez výhody zabudovaného aktívneho stylusu na štýl S Pen-u a jeho možností.

Pozrite si video, ako trávi hviezda NBA LeBron James svoj deň so Samsung Galaxy Note 2

Samsung dokonca plánuje predať až cez 20 miliónov kusov jeho novinky Galaxy Note 2, ako sme už spomínali v článku Samsung: Predáme 20 miliónov Galaxy Note 2.

Zdroj + foto + video: androidauthority.com, samsung.com, YouTube