Úvod Novinky Android Najkrajšie widgety počasia

Najkrajšie widgety počasia

4

Počasie je faktor, ktorý ovplyvňuje každého z nás a takže je samozrejmé, že práve „počasie“ je jednou z najžiadanejších komodít v obchode Google Play Store a špeciálne tak widgety, ktoré nám umožnia mať aktuálne počasie alebo jeho predpoveď priamo na očiach na domovskej obrazovke. Je jasné, že tieto widgety musia byť dizajnovo príťažlivé aby lahodili oku. Pripravili sme pár tých, ktoré patria medzi najkrajšie a keďže je ich v obchode Google Play neúrekom, vaša „dizajnová chuť“  môže byť rozdielna. Ak používate widget počasia, ktorý sa vo výbere nenachádza a ste presvedčený, že je pekný a kvalitný, kľudne sa nám s ním zdôverte v komentároch a následne ho môžeme použiť v ďalšom podobne ladenom článku.

 

Eye In Sky

Toto počasie patrí k absolútnej špičke a charakterizuje ho čisté, jednoduché a elegantné užívateľské rozhranie, ktoré je krásne intuitívne. Celé to vyzerá tak, ako keby bolo navrhnuté priamo Android vývojármi a skvele sa do systému hodí. Aplikácia je veľmi citlivá a umožňuje prechádzať medzi rôznymi panelmi kde nájdete predpovede počasia na dnes, na ďalších 48 hodín alebo 15 dní. V aplikácii si môžete vybrať, ktoré ikony sa pri zobrazovaní majú použiť. Na výber máte až z dvanástich setov ikoniek od realistického až po minimalistický.

  

[app]com.citc.weather[/app]

[app]com.citc.weatherpro[/app]

 

1Weather

1Weather je taktiež veľmi elegantné počasie s pohľadným widgetom. Widget je vytvorený v tzv. Holo dizajne inšpirovanom Androidom ICS a obsahuje pár zaujímavých animácií. Presné informácie o počasí sú samozrejmosťou. Widget je k dispozícii v troch veľkostiach, a to 4×2, 4×1 a 2×2 kruhového charakteru. Môžete si prispôsobiť pozadie a aplikácia je zadarmo.

  

[app]com.handmark.expressweather[/app]

 

Beautiful Widgets

Aplikácia Beautiful Widgets je medzi používateľmi veľmi obľúbená a okrem widgetov počasia v nej nájdete aj rôzne prepínače, informačné widgety a podobne. Pre nás je momentálne ale podstatné práve počasie, ktoré je veľmi podarené a ponúka škálu účelných nastavení. Po kliknutí na widget sa vám zobrazí 5 dňová predpoveď s animáciou známou z rozhrania HTC Sense a k dispozícii je na stiahnutie tiež niekoľko zaujímavých skinov. Aplikácia stojí necelé 2 eurá, no vzhľadom na kvalitný obsah je cena primeraná.

  

[app]com.levelup.beautifulwidgets[/app]

 

Be Weather

Be Weather počasie je relatívne nové, no jeho popularita rýchlo rastie. Opäť budeme svedkami čistého vzhľadu, presných informácií o počasí a niekoľkých prispôsobiteľných widgetov o veľkostiach 4×2, 4×1, 2×1 a 1×1. Be Weather je v obchode Google Play zadarmo alebo za 1.62€, bez zobrazovanej reklamy.

  

[app]com.bellshare.beweatherfree[/app]

[app]com.bellshare.beweather[/app]

 

Weather+

Táto aplikácia je stálicou v Google Play Store a písali o nej dokonca v New York Times a iných profi médiách. Widgety vyzerajú naozaj pekne a cena za aplikáciu (0.99€) je adekvátna ku kvalitám. Weater + počasie je skvelá voľba pre majiteľov tabletov.

[app]com.crunding.weatherplus[/app]

 

HD Widgets

HD Widgets aplikácia je vyrobená v podobnom duchu ako Beautiful Widgets a nesie zo sebou množstvo pozitívnych hodnotení od používateľov. Aplikácia má také množstvo widgetov (počasie nevynímajúc) s naozaj širokou možnosťou personalizácie a nastavení, že by ste sa s ňou mohli hrať kľudne od rána do večera. Ak nájdete navyše 1.49€ získate jednu z top aplikácii v obchode Google Play.

  

[app]cloudtv.hdwidgets[/app]

 

Aix Weather Widget

Toto počasie je možno menej dizajnovo prepracované ako ostatné a preto sme ho zaradili na koniec, no jeho widget má veľmi dobrú výpovednú hodnotu v podobe reálneho grafu, z ktorého sa dozviete aktuálne počasie ako aj jeho priebeh na nasledujúce hodiny a dni s nastavením rôznych lokalít. Je buď zadarmo s istými obmedzeniami alebo za 1.49€.

  

[app]net.veierland.aix[/app]

[app]net.veierland.aixd[/app]

 

zdroj: talkandroid.com

(Pozn.red. Ak si prezeráte článok na mobilnej verzii nášho webu, môže sa stať, že sa vám nezobrazia odkazy na Play Store. Prejdite preto do spodnej časti stránky a prepnite na desktopovú verziu. Na odstránení tohto problému pracujeme.)