Úvod Aplikácie Chameleon Launcher pre telefóny sa konečne ukázal na videu

Chameleon Launcher pre telefóny sa konečne ukázal na videu

1

Chameleon Launcher je Kickstarter projekt, ktorý získal veľa pozornosti užívateľov s tabletami  Jeho užívateľské rozhranie je postavené na widgetoch, čo nemusí vyhovovať úplne každému, no ide o zmenu, ktorá naplno využíva miesto obrazovky zariadenia. O Chameleon launcheri pre telefón sa povrávalo už dlho, dokonca si najali súkromných alpha testerov, ktorí im pomáhajú launcher vyladiť, no hodí sa aj na telefón?

Naša zvedavosť bola vyslyšaná  keď sa na vývojárskom blogu objavilo video, v ktorom vývojár ukazuje ako tento launcher bude vyzerať na smartphonoch. Vyzerá to skutočne zaujímavo a celkom ma prekvapilo ako dobre to vyzerá na smartphonoch. Vo videu používajú Galaxy Note 2 a Nexus 4.

Video o telefónoch začína 1:52, takže tam preskočte ak ste tu len kvôli tomu. Ak by ste chceli vidieť všetky novinky, pustite si video od začiatku.

Chameleon pre telefóny je v súkromnej alpha verzii, no Teknision verí, že prvú verejnú beta verziu vypustí už čoskoro. Dostanú ju všetci tí, ktorí projekt podporili cez Kickstarter.

Zdroj: Teknision, YouTube via AndroidCentral