Úvod Aplikácie Stiahnite si: Nový S Voice priamo z Galaxy S4

Stiahnite si: Nový S Voice priamo z Galaxy S4

5

Ste pripravení na aplikácie z Galaxy S4? Redaktori zo servera SamMobile obdržali zariadenie pre recenzovanie a tak, ako by sa od správnych fanúšikov patrilo, začali z jeho útrob vyťahovať jednu aplikáciu za druhou. Prvou z niekoľkých aplikácií je S Voice, teda aplikácia, ktorá je veľmi podobná Siri.

Pomocou S Voice budete vedieť vytáčať čísla, plánovať udalosti a stretnutia, nastavovať budíky a odpočítavania, či pýtať sa otázky ako napríklad „aké bude počasie“. Ak používate Galaxy S3, nový S Voice preinštaluje Vašu starú verziu. Ak by sa Vám však nová verzia nepáčila, k tej starej sa môžete vrátiť pomocou odinštalovania aktualizácie v správcovi aplikácií.

S Voice z Galaxy S4 sme skúšali na Galaxy S3 a na Nexus 4 na ktorých fungoval bez väčších problémov. Musím však pripomenúť, že S Voice momentálne nepodporuje slovenčinu, takže všetky požiadavky, ktoré naň budete mať budete musieť povedať po anglicky. Pre nainštalovanie si jednoducho stiahnite tento .apk súbor a ten nainštalujte priamo v zariadení.

Zdroj: SamMobile via Droid-Life