Úvod Hry Bad Piggies dostáva trailer, ukazuje ako sa hrá z pohľadu prasiatok

Bad Piggies dostáva trailer, ukazuje ako sa hrá z pohľadu prasiatok

0

Nový titul od Rovio, Bad Piggies je hra v ktorej hráte z pohľadu prasiatok. Viac než fakt, že tento krát nebudeme hrať za nasrané vtáky ale za zelené prasiatka, milujúce vajíčka sme nevedeli. Budú sa snažiť obhájiť svoju česť pomocou praku alebo pôjde o niečo iné? Zdá sa, že druhá možnosť je správna.

Nový trailer, ktorý bol vypustený exkluzívne na Yahoo Games poukazuje na elementy hry, ktoré sme od Rovio nikdy neočakávali. V hre bude vašou úlohou zostavenie rôznych prístrojov a vozidiel aby sa vďaka tomu prasiatkam podarilo premiestniť z bodu A do bodu B.

Áno, nasrané vtáky vedia ako lietať, no na druhej strane máme prasiatka, ktoré o stavaní nových budov a vozidiel už niečo vedia. Spomínate si na prasiatka, ktoré si postavili dom a vlk ho nemohol sfúknuť? :)

Postaviť môžete helikoptéry, bicykle, malé lietadla, autá s pripnutými TNT výbušninami a oveľa viac. Z videa, ktoré vypustilo Rovio nie je jasné, že či sa v hre objavia aj vtáky alebo či to bude čistá prasačina, no dúfame, že pre nás prichystali aj nejakých tých operencov.

[youtube]0aBivBq8avw[/youtube]

Čo sa týka hrania, Angry Birds a Bad Piggies sú úplne rozdielne,“ – povedal Petri Järvilehto, EVP v Games Rovio. „Angry Birds veci rozbíjajú, Bad Piggies ich naopak stavajú. Prasiatka sú hlavne o plánovaní a stavaní rôznych vecí, aj keď – a to hlavne – ak nefungujú!

Rovio túto hru nazvalo dlhodobým záväzkom, keď viceprezident vývoja Ville Heijari povedal, „je to súrodenec Angry Birds, ktorý v budúcnosti dostane veľa podpory.

Hra bude v Play Store dostupná od 27. Septembra a ako ste si už možno mysleli, vyskúšame si ju hneď ako ju uvoľnia.

Zdroj: Yahoo