Úvod Hry Bad Piggies od Rovio sú už dostupné na Play Store: Pripravte sa...

Bad Piggies od Rovio sú už dostupné na Play Store: Pripravte sa na lietajúce prasiatka

1

Bad Piggies, nová hra od Rovio, v ktorej si tento krát zahráte za prasiatka sa práve dostala na Play Store. Tí, ktorí dianie okolo Rovio až tak nesledujú, ich najnovšia hra sa pripravovala už nejaký ten čas. V samotnej hre nájdete tie isté prasiatka, ktoré ste hodinu za hodinou ničili v Angry Birds, akurát, že teraz budú práve spomínané prasiatka protagonistami.

[youtube]YsCpDaSooWA[/youtube]

Vašou úlohou bude prekonať gravitáciu a fyzikálne zákony aby ste prasiatkam pomohli sa dostať cez rôzne prekážky za použitia rôznych strojov, ktoré budete vedieť zhotoviť. Jednoduché prostredie pre vytváranie rôznych vozidiel je presne to, čo je potrebné aby ďalšia nudu zabíjajúca hra od Rovio slávila úspech.

[youtube]DjZPIIlC9TM[/youtube]

Samotná hra má cez 370 levelov, v ktorých budete lietať, šoférovať a búrať a aj prísne tajný level, ktorý sa dá odomknúť počas hrania. Pre zhotovenie potrebného vozidla budete môcť použiť 33 objektov vrátane motorov, krídel, ventilátorov, rakiet, balónov a ďalších.

Ak ste fanúšikom ságy Angry Birds, tak je pravdepodobné, že sa vám bude páčiť aj táto hra. Na Play Store je úplne zadarmo, takže kliknite na odkaz nižšie a užívajte si srandy.

[app]com.rovio.BadPiggies[/app]

[app]com.rovio.BadPiggiesHD[/app]