Úvod Neprehliadnite vlavo Dočkáme sa Android smartfónu od HP?

Dočkáme sa Android smartfónu od HP?

2

Spoločnosť Hewlett-Packard, ktorú poznáme hlavne z oblasti PC a notebookov si je vedomá aktuálneho kurzu na poli digitálnych technológii a určite sa môžeme tešiť na nový smartfón. V rozhovore pre Fox Business to potvrdil riaditeľ spoločnosti Meg Whitman, ktorý konkrétne povedal: „…musíme nakoniec ponúknuť smartfón.“ Stále je však neistá otázka operačného systému, ale takmer všetci dúfajú a veria v integráciu Androidu. Na trh by tak prišlo ďalšie, rozhodne zaujímavé a kvalitné Android zariadenie.



Spoločnosť HP sa už raz pokúšala vstúpiť do tohto segmentu v roku 2010, kedy kúpila Palm, spolu s webOS . Ako sa neskôr ukázalo, tento krok bol nešťastný. Do polovice roka 2011 spoločnosť oznámila plány na opustenie trhu so smartfónmi.

Stále tu však existuje možnosť použitia operačného systému Windows Phone od Microsoftu vzhľadom nato, že HP má ako výrobca počítačov s danou spoločnosťou veľmi dobré vzťahy. Taktiež je tu šanca, ale veľmi mizivá, že HP kúpi upadajúce RIM a jeho Blackberry.

Ďalší výrobca na trhu so smartfónmi by bol určite prínosom a to nehovoriac o kvalitách Hewlett-Packard. Znovu by o niečo stúpol konkurenčný boj a inovácie, čo je pre nás, konečných spotrebiteľov len výhodou.

Myslíte si, že HP má na to gule aby priniesla špičkový smartfón?

zdroj: androidauthority.com