Úvod Hry iMpulse je bezdrôtový mini-ovládač, ktorý si môžete pripnúť ku kľúčom

iMpulse je bezdrôtový mini-ovládač, ktorý si môžete pripnúť ku kľúčom

0

Ovládač, pomocou ktorého si spríjemňujete čas pri hraní Android hier vám je nanič, ak ho práve nemáte so sebou. Týmto heslom sa riadia výrobcovia zaujímavého zariadenia iMpulse. Ide o gamepad, ktorý si jednoducho budete vedieť pripnúť na kľúče ako každú inú kľúčenku a tak ho budete nosiť vždy so sebou.

 

iMpulse sa k vášmu zariadeniu pripojí pomocou Bluetooth. Celkový počet iMpulse ovládačov na jedno zariadenie nastavili na 2, takže si bez problémov budete vedieť zahrať aj multiplayerové hry. Okrem toho vám iMpulse poslúži aj ako ovládač pri pozeraní filmov, či počúvaní hudby alebo dokonca ako ovládač pre odfotenie fotky.

Výrobcovia ho vybavili microUSB slotom pre pohodlné a hlavne kompatibilné nabíjanie a jeho výdrž sa pohybuje na úctyhodnej hodnote 30 dní v pohotovostnom režime alebo 10 hodín nepretržitého hrania.

Ak sa vám jeho koncept páči, môžete mu pomôcť k realizácii vďaka populárnemu projektu Kickstarter. Momentálne sa suma, ktorá sa vyzbierala pohybuje na hranici $15,000 a stále stúpa, takže čím skôr prispejete, tým skôr môžete mať toto zaujímavé zariadenie zavesené na vašich kľúčoch. Pozrite si video nižšie, v ktorom autori vysvetľujú jeho koncept.

[poll id=“40″]

Zdroj: Phandroid, Kickstarter, iMpulse