Úvod Neprehliadnite vlavo Motorola a Intel sa chystajú predstaviť niečo spoločné, čo to len bude?

Motorola a Intel sa chystajú predstaviť niečo spoločné, čo to len bude?

0

Spoločnosť Motorola zverejnila nové video, s ktorým sa snaží prilákať čo najväčšiu pozornosť na nadchádzajúce podujatie v Londýne, organizované 18. septembra. Tam by mal byť predstavený nový produkt, resp. smartfón so záhadným displejom „bez rámikov“ a s procesorom od legendárneho Intelu.

Posledný Android smartfón od Motoroly z rodinky žiletiek, s modelovým označením Razr M, si získal celkom veľkú popularitu vďaka peknému dizajnu, displeju s malým rámikom a zaujímavými prvkami od inžinierov. No v USA sa na trhu ponúka s procesorom Snapdragon S4 od Qualcommu, a predpokladá sa teda, že na podujatí v Londýne bude predstavený tento istý model Razr M, len so zmenou procesoru na Intel Midfield.

Žiadná informácia nie je zatiaľ oficiálna, takže si budeme musieť poslušne počkať na tie oficiálne od Motoroly. Nižšie si môžete pozrieť spomínané video, kde hrá hlavnú rolu aj spoločnosť Intel. Čo si myslíte vy? Pôjde o predstavenie modelu Razr M s Intel procesorom? Alebo ukáže Motorola kompletne nový Android smartfón, no tentokrát s displejom bez rámika?