Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung: Dohady o Galaxy S4 jednoducho nie sú pravdivé

Samsung: Dohady o Galaxy S4 jednoducho nie sú pravdivé

0

Včerajšie novinky informovali o tom, že Samsung sa pripravuje na predstavenie nového modelu svojej vlajkovej lode na MWC 2013 vo Februári, len 9 mesiacov po predstavení Galaxy S3. Tieto dohady ďalej pokračovali tým, že zariadenie sa začne predávať najpozdejšie v Marci, o 2 mesiac skôr, než predstavenie Galaxy S3, ktoré sa konalo v Máji.

 

Zatiaľ čo niektorí boli nadšení, ďalší boli sklamaní, hlavne ak vlastnili Galaxy S3, ktorý by sa zas a znovu dostal v rebríčku Samsung zariadení na druhú priečku a tak sa v mysliach ich vlastníkov premenil na kus nepotrebného uhlia. Aby to Samsung napravil, včera večer na svoj Twitter odoslal správu, ktorá tvrdí, že dohady o novom Galaxy S4 jednoducho nie sú pravdivé.

Ak by sme však mali nasledovať históriu ohlásení vlajkových modelov od Samsungu, tak by sme očakávali ohlásenie na jar. Ak si spomínate, tak prvý Samsung Galaxy S bol predstavený v Marci a predávať sa začal v Apríli, Galaxy S2 bol predstavený vo Februári a predávať sa začal v Apríli, Galaxy S3 bol predstavený na začiatku Mája a predávať sa začal na konci Mája. Takže áno, Galaxy S4 príde, možno to nebude priamo na MWC 2013, no dlho na neho nebudeme musieť čakať.

Zdroj: Twitter, Phandroid