Úvod Neprehliadnite vlavo Smart Display ViewSonic VSD220: Z časti obrovský Android tablet s Android 4.0,...

Smart Display ViewSonic VSD220: Z časti obrovský Android tablet s Android 4.0, z časti 1080p monitor

0

Ak hľadáte high-end monitor, ktorý by oživil váš stôl, kde máte váš desktopový počítač, tak prečo si nezvoliť jeden, ktorý má v sebe Android. VSD220 je nový „Smart Display“ od ViewSonic a nieje to len monitor pre váš PC, netbook alebo Xbox.

Ide totiž o mutanta, ktorý v sebe okrem prepracovaného displeja nesie dvojjadrový procesor TI OMAP4, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 8 GB internej pamäti s možnosťou ju rozšíriť pomocou micro SD, stereo reproduktory s integrovaným mikrofónom, 3.5 mm jack pre slúchadlá, 1.2 MPx webkameru, 2 plne veľké USB porty, 1 micro USB port, WiFi, ethernet a Bluetooth. Dá sa pripevniť na stenu a aj keď je celkom ľahký (4.5 kg), tak si ho so sebou na výlet pravdepodobne nezoberiete.

Momentálne je na stránkach ViewSonic vedený ako vypredaný (za $543/422 Eur/10,278 Kč), no ViewSonic prisľúbil, že sa cenu bude snažiť zraziť na hladinu $400/312 Eur/7,572 Kč hneď ako ho dostanú na sklad, čo by malo byť v polovici budúceho mesiaca. Uchvátil tento tableto-monitor niekoho až tak, že by si ho kúpil?

Zdroj: ViewSonic, Engadget, PocketNow