Úvod Hry Tip na hru: Šarmantná logika v podaní graBLOX

Tip na hru: Šarmantná logika v podaní graBLOX

0

Logických hier je na Google Play skutočne neúrekom, no len pár z nich je až tak dobrých ako graBLOX, čo je zábavná, no zároveň náročná hra od MobilityWare. Šikovný koncept, náročné levely a šarmantné prevedenie. To všetko sú prívlastky tejto vydarenej hry, ktorej jediným jej záporom je fakt, že končí príliš skoro, no vývojári už prísľúbili viac levelov.

O čo ide?

Hlavným princípom tejto hry je tapnutie na jednu z vysmiatych kociek (BLOX), ktoré sú rozsiate po hracom poli. Ich ruky vystrelia do štyroch smerov (hore, dole, doľava, doprava) a každá z nich si k sebe pritiahne prvú kocku (BLOX), ktorú v tom smere stretne. Vaším cieľom bude spojenie troch a viac kociek. Ak spojíte tri a viac kociek, tak zmiznú. Ak dokážete pospájať všetky kocky tak, aby na hracom poli nezostala ani jedna, vyhrali ste. Jednoduché, však?

Nebude to také ľahké ako sa na prvý pohľad môže zdať. Levely budú čoraz ťažšie a ťažšie, pribudne celkom 8 druhov nových kociek a tak vám nezostane nič iné len rozmýšľať nad možným riešením.

V tomto vás už ale nechám, nechcel by som vám o tejto hre prezrádzať až príliš veľa aby som vám nepokazil herný zážitok. Dajte nám však vedieť, či sa vám podarilo prekonať všetky levely.

[app]com.voldaran.puzzle.graBLOX[/app]