Úvod Novinky Nový Nexus smartfón bude mať premiéru 29. októbra

[Aktualizované] Nový Nexus smartfón bude mať premiéru 29. októbra

1

12.10.2012 Anonymný zdroj“ v exkluzívnom rozhovore s ByteNow potvrdil, že LG Nexus 4 bude predstavený 29. októbra a okrem toho prezradil aj cenu. Tá by mala byť podľa všetkého 399 dolárov a zariadenie bude za túto cenu k dispozícii v obchode Google Play Store. Vzhľadom na parametre, veľkosť a kvalitu zariadenia je cena veľmi príťažlivá, no na plnej čiare sklamala veľkosť úložného priestoru. 8 GB.

11.10.2012 Podľa francúzskych novín Le Figaro by mal byť nový Nexus smartfón, označovaný aj ako Nexus 4 pravdepodobne podľa 4,7 palcového displeja, uvedený na trh 29. októbra. V tomto prípade prichádza do úvahy jediné podujatie, a to Dive Into Mobile konferencia v New Yorku, o ktorej sa mimo iného špekulovalo už dávnejšie.

Smartfón vznikol v spolupráci LG a Google a jeho fotografie a parametre sme vám priniesli vo včerajšom článku, ktoré si môžete pozrieť TU. Ďalej sa hovorí, že na podujatí bude zverejnená aj cena a zariadenie bude ihneď k dispozícii formou predobjednávky prostredníctvom obchodu Google Play Store podobne, ako to bolo pri tablete Nexus 7.

Uvidíme, aké ďalšie informácie sa budú postupne vynárať ale stále dianie sledujeme.

zdroj: androidcentral.com