Úvod Smartphony Aktualizácie Android 4.1 Jelly Bean pre Galaxy S2 už v Novembri, Galaxy Note...

Android 4.1 Jelly Bean pre Galaxy S2 už v Novembri, Galaxy Note a Galaxy Note 10.1 v Q4

5

Samsung Galaxy S3 už konečne začal dostávať aktualizáciu na Android 4.1 Jelly Bean a aj keď to nie je všade na svete, je to krok vpred a očakávali by sme, že aj ďalšie high-end smartphony Samsungu by mali pomaly ale isto začať dostávať nádielku sladkých fazuliek.

Samsung Galaxy S2, Galaxy Note a Galaxy Note 10.1 sú zariadenia, na ktorých by sme radi videli Jelly Bean už v blízkej budúcnosti. Ak náhodou vlastníte jedno (alebo aj všetky tri) zo spomenutých zariadení, tak sa potešíte správe, ktorú zverejnil Samsung Švédsko, kde nás uistil, že všetky tri zariadenia dostanú aktualizáciu v najbližších mesiacoch.

Galaxy S2 bude aktualizovaný na Android 4.1 Jelly Bean už v Novembri, zatiaľ čo Galaxy Note a Galaxy Note 10.1 budú aktualizované niekedy v Q4 (to môže znamenať, že to bude v Októbri, Novembri alebo Decembri).

Podľa Samsung Švédsko bude aktualizácia dostupná OTA (over-the-air) alebo pomocou KIES. Je však potrebné poznamenať, že aj keď Samsung vypustí aktualizáciu, celé to bude stáť na operátoroch, kedy danú aktualizáciu sprístupnia svojim zákazníkom.

Vlastníte niektoré zo spomenutých zariadení? Na čo sa tešíte najviac?

Zdroj: AndroidAuthority