Úvod Aplikácie Chameleon Launcher v1.1 už v Google Play, prináša podporu natívnych Android widgetov

Chameleon Launcher v1.1 už v Google Play, prináša podporu natívnych Android widgetov

3

Zatiaľ čo je jasné, že Chameleon launcher nie je pre všetkých, rozhodne prináša niečo iné, niečo čo tu ešte nebolo a niečo, čo vám môže/nemusí zavoňať. Od svojho uvedenia na Play Store už prešiel dlhú cestu a dnes bol aktualizovaný na verziu 1.1, ktorá prináša niekoľko dramatických zmien.

Prvou veľkou novinkou je podpora natívnych widgetov, bez ktorých by žiaden launcher nevedel výjsť v ústrety väčšiemu počtu ľudí. Vývojári v Chameleone sa o to postarali, za čo im ďakujeme, ide o veľký krok, ktorý sa im podaril!

Predstavili aj nový editor na úpravu homescreenu a celkového rozloženia widgetov, ktorý drasticky zvýšil výkon. Aktualizovaný bol aj Twitter widget, pomocou ktorého teraz priamo z domácej obrazovky budete vedieť na tweety odpovedať, retweetovať a ukladať si ich medzi obľúbené.

Okrem toho dostal facelift aj Google Calendar a Facebook, ktoré doteraz stratili autentifikáciu keď ste sa prepli medzi dvoma WiFi sieťami. Samozrejme sa vylepšilo ešte pár vecí, opravilo sa veľa chýb, zvýšil sa výkon či už pri bežných operáciách alebo samotnom zapínaní a čerešnička na záver, pridané boli aj nové tapety. Celý zoznam zmien nájdete na ich Play Store stránke.

Používa niekto Chameleon Launcher? Stojí síce $10, no podľa nás sa oplatí. Dajte nám vedieť v komentároch.

[nggallery id=155]

[app]com.chameleonlauncher[/app]