Úvod Novinky Google Nexus 10 bol spozorovaný na Picasa, zatiaľ sa nevie, či ide...

Google Nexus 10 bol spozorovaný na Picasa, zatiaľ sa nevie, či ide o Samsung

4

Pred tým než začneme, Vás už tradične musím upozorniť, že ide o špekuláciu, ktorá nie je potvrdená ničím iným, než dátami z EXIF, ktoré sa dajú veľmi jednoducho sfalšovať.

Takže, keďže upozornenie je už za nami, môžeme vám ukázať obrázok, ktorý sa dnes objavil na Picasa a podľa všetkého bol odfotený pomocou zariadenia Google Nexus 10, čo by mal byť 10 palcový Android tablet, ktorý by mal byť vyrobený Samsungom.

Podľa EXIF dát Nexus 10 disponuje 5 MPx fotoaparátom a beží na ňom softwarová verzia JVP12C, čo naznačuje, že ho poháňa Jelly Bean.

Okrem toho o Nexus 10 nevieme žiadne iné informácie. Obrázok z Picasa neodhaľuje žiadne iné detaily ani nápovedy o tom, či ide o Samsung, takže budeme musieť počkať na viac uniknutých informácií.

Je nutné pripomenúť, že tento obrázok bol na Picasa nahraný 15. októbra, takže pred štyrmi dňami a opäť môžeme len špekulovať o tom, či by Google takéto zariadenie stihol predstaviť 29. októbra na ich Nexus udalosti.

Prvotné informácie o tomto tablete naznačovali, že vypustený by mal byť v prvom kvartáli 2013. V rovnakom článku sa písalo aj o tom, že pôjde o 10.1 palcový displej s rozlíšením 2560 x 1600 pixelov, čo je 299 ppi a poháňať ho bude dvojjadrový procesor Samsung Exynos 5250 Cortex-A15.

Má niekto chuť na 10 palcov? Osobne sa neviem dočkať!

Zdroj: AndroidAuthority