Úvod Hry Heroes Call: Špičková free RPG hra pre vaše Android zariadenie

Heroes Call: Špičková free RPG hra pre vaše Android zariadenie

0

RPG žáner je medzi hráčmi obľúbený a mnoho hráčov sa mu oddáva aj na svojich tabletoch a smartfónoch. V obchode Google Play môžeme natrafiť na naozaj prepracovanú RPG hru, ktorú si môžete stiahnuť bezplatne. Ako už býva zvykom, v hre sú zakomponované „in-game“ platby, hra sa však dá prelúskať celá bez toho, aby ste minuli čo i jeden reálny cent.

Na začiatku máte na výber free hrdinu Blood Knight, ostatných dvoch ako Plague Wizard a Shadow Assassin si musíte kúpiť za symbolickú sumu 0,50 a 0,69 centov. Každopádne vám garantujem, že ak hru prejdete s Blood Knightom, o kúpe nových hrdinov s novými vlastnosťami a hratelnosťou budete veľmi vážne uvažovať.

V hre na vás čakajú úlohy, pomocou ktorých sa dopracujete až po posledný, 15. level. Počas hry sa budete pohybovať v rôznych prostrediach, zabíjať zombíkov, kostlivcov, orkov a podobné potvory. Silu a vlastnosti postavy si budete šperkovať pomocou itemov, ktoré ponachádzate putovaním lokáciami. Každý charakter hrdinu má pri tom svoje špecifické časti oblečenia a zbraní, ktoré sú hodnotené od obyčajných až po unikátne a po absolvovaní a splnení úlohy dostanete špeciálny bod, ktorý vám umožní otvoriť alebo vylepšiť kúzla, ktoré budete musieť používať popri štandardnom boji.

V hre ďalej funguje Facebook integrácia, kde si po spojení s priateľmi môžete navzájom posielať ponachádzané veci a táto integrácia má zvlášť výhodu vtedy, ak dvaja hráči hrajú s dvomi rôznymi hrdinami.

Hra ponúka krásnu grafiku, prepracované zvuky a herné prostredia, ktoré sa však časom trochu opakujú. Hra by mohla byť dlhšia, pretože intenzívny hráči nebudú mať za dva dni čo robiť a majitelia menej výkonných zariadení sa musia pripraviť na trhanie hry.

Každopádne táto hra patrí k špičke RPG žánru v obchode Google Play.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=LHXDDKW2xD8′]

[app]com.DefiantDev.heroescall.THD[/app]