Úvod Hry Plague Inc. zakotvil na Google Play Store. Nakazte celý svet smrteľnými...

[Novinka] Plague Inc. zakotvil na Google Play Store. Nakazte celý svet smrteľnými chorobami

2

Ak ste túto hru ešte nehrali, tak je stále dosť veľká šanca, že ste ju už niekde videli. Ak ste sa niekedy zaoberali tým, ako by ste aj vy mohli vytvoriť choroby s divnými menami, ktoré by vyhubili celú populáciu Zeme, tak odpoveď práve dorazila. Ak sa teda chcete zahrať na najväčšieho zloducha planéty, tak si hru stiahnite a pokúste sa príjsť na niečo nové. Aby sa nezabudlo, „BieberFever“ a „iSheep“ sú tie najznámejšie.

 

Samozrejme, že to je hra. Zo začiatku sa to rozbieha celkom pomaly, no to je celá pointa. Ani v reálnom svete nie je nainfikovaných niekoľko miliónov z dňa na deň. Na začiatku si pre svoju chorobu vyberiete meno a vyberiete si aj štát, kde by ste chceli aby začala. Čím nainfikujete viac a viac ľudí, tým viac a viac DNA bodov dostanete, za ktoré si môžete kúpiť nové mutácie, ktoré chorobu posilnia. Symptómy sú rôzne, od kašľania až po nádory a to všetko len preto aby vaša choroba prežila čo najdlhšie a zabila čo najviac ľudí.

  

Na výber budete mať viac a viac druhov nákazy podľa toho, či si ich prikúpite alebo poctivo vybojujete. Výber je naozaj štedrý, od baktérií, cez vírusy a nano-vírusy až po bio-zbrane. Pri hraní by ste mali však uvažovať strategicky. Je nutné nájsť zlatý stred medzi rýchlosťou nákazy, jej potenciálom zabíjať a samozrejme jej odolnosťou voči vynájdeniu lieku.

Hra je v Play Store úplne zadarmo, samozrejme s možnosťou in-app nákupov, ktoré vám odomknú mutácie, no pre zabavenie sa to vôbec nie je potrebné, takže, nevidíme dôvod prečo si ju nezahrať, je to jedna z tých hier, ktorá vás do seba vtiahne a nedáte si pokoj až kým nevyhubíte ľudstvo také, ako ho poznáme.

  

[app]com.miniclip.plagueinc[/app]