Úvod Novinky Tablet vhodný pre deti? MEEP!

Tablet vhodný pre deti? MEEP!

1

Pokiaľ máte strach požičať svojim deťom tablet, ktoré by ho mohli počas hrania nejakej im určenej hry nechtiac poškodiť alebo vás zbaviť vašich dôležitých dát, zadovážte im tablet MEEP!. Tento tablet je primárne určený práve pre deti a mladšie ročníky, o čom svedčia aj jeho vlastnosti.

Pod 7 palcovou kapotou nájdeme 1 GHz Cortex A8 procesor, 512 MB RAM, 4 GB internej pamäte, 0,3 megapixelový fotoaparát a slot na microSD kartu. Zariadenie beží na Androide Ice Cream Sandwich. To nie je nič výnimočné. Ale deti určite ocenia hrubé silikónové prevedenie, ktoré odolá nechceným pádom a ťukancom, a taktiež jeho príťažlivú oranžovú farbu. Komu sa nepáči, má ešte na výber fialovú a ružovú.

Rodičia si zase budú pochvaľovať rozsiahlu rodičovskú kontrolu, kde môžu nastaviť iba tie webové stránky, ktoré sa budú dať otvoriť v prehliadači alebo naopak, vytvoriť tzv. „čiernu listinu“ nežiadúcich výrazov pri vyhľadávaní. Dokonca po prihlásení do rodičovského konta môžu sledovať čo sa v tablete deje z ktoréhokoľvek miesta, kde sa práve nachádzajú. V tablete je predinštalovaných pár aplikácii ako Angry Birds a podobne, ktorým sa deti potešia a ďalší detský obsah sa dá doinštalovať dodatočne z MEEP! Store.

Tablet by mal stáť okolo 150 dolárov, čo nie je vôbec zlé.

zdroj: androidauthority.com