Úvod Novinky Uniknutá fotografia podložky umožňujúcej bezdrôtové nabíjanie Android smarfónu Nexus 4

Uniknutá fotografia podložky umožňujúcej bezdrôtové nabíjanie Android smarfónu Nexus 4

0

Na internete sa povráva, že by mal byť k očakávanému Android smarfónu Nexus 4 ponúkaný aj moderný spôsob „bezdrôtového“ nabíjania, tzv. nabíjacia podložka umožní nabíjať mobilné zariadenie len pomocou jeho jednoduchého položenia na túto podložku, ktorá je zapojená k napájacej sieti. Tento zaujímavý spôsob môžu využiť aj majitelia Samsung Galaxy S3, či novinky s WP8 Nokia Lumia 920.

Na internete sa dokonca objavila aj špekulačná fotografia znázorňujúca dizajn a tvar tejto nabíjacej podložky pre Nexus 4 v podobe pologule s miernym stúpaním a protišmykovým materiálom pre udržanie smarfónu pri nabíjaní v požadovanej polohe.

Fotografia nabíjacej podložky bola zverejnená na Android portále AndroidAndMe.com s odkazom na PhoneArena, kde sa tvrdilo, že pôjde s veľkou pravdepodobnosťou o výmysel. Nám nezostáva nič iné, ako len počkať na oficiálne predstavenie nových Nexus zariadení spoločnosťou Google, vrátane smarfónu Nexus 4, kde bude aj táto, v prípade ak nejde o zavádzanie, nabíjacia podložka predstavená.

Zdroj + foto: androidandme.com