Úvod Novinky Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 15.

Piatková porcia Android aplikácií 15.

0

Opäť je tu piatok a ten dnešný aj pekne mrazivý. Zima je tu a v tomto bielom ročnom období sa bude niesť aj dnešná piatková porcia Android aplikácii s poradovým číslom pätnásť. Nájdete v nej pekné živé pozadie, hru ale a tri viac menej, užitočné aplikácie.

 

Christmas 3D Live Wallpaper

Mnoho slovenských miest už rozsvietilo svoju vianočnú výzdobu na čele s vianočnými stromčekmi a teraz si jeden veľmi pohľadný môžete rozžiariť aj vo vašom smartfóne. Dajú sa pri ňom meniť pozadia, má blikajúce svetielka a okolo neho poletujú snehové vločky, ktorých množstvo a rýchlosť si môžete nastaviť. Takisto ako aj rotovanie celého stromu.

[app]com.androidwasabi.livewallpaper.christmas[/app]

 

iSKI Slovakia

Určite sa mnoho z vás chystá niekam na hory a spoločnosť Vám budú robiť lyže alebo snowboard. Oceniť by ste tak mohli aplikáciu iSKI, ktorá Vám prinesie komplexné informácie o slovenských lyžiarskych strediskách, ich dostupnosti, polohe, počasí, nechýba plánovač trás alebo pohľad web kamey na stredisko. Ak sa rozhodnete lyžovať v zahraničí, stačí si v Play Store vybrať aplikáciu iSKI len s prívlastkom napr. Czech, Austria, Swiss a podobne.

[app]intermaps.iskislovakia[/app]

First Aid

So zimou je spojených množstvo úrazov vzhľadom na športy populárne v tomto období, nepridávajú tomu ani šmykľavé chodníky a cesty, kde sme často svedkami pádov a autonehôd. Ak pri pohľade na krv odpadnete tak je Vám táto aplikácia na nič, no zdatnejším jedincom môže pomôcť pri poskytovaní prvej pomoci či už sebe alebo hlavne ľuďom v okolí. Aplikácia obsahuje ilustrácie, videá a krátke texty, ktoré Vás krok po kroku navedú k správnemu poskytnutiu prvej pomoci.

[app]com.usa.health.ifitness.firstaid[/app]

 

Playman Winter Games

Playman je vo svete zábavných športových hier známy pojem a teraz si za skromných 1,56€ bude môcť užiť všetky známe zimné športy a sily si porovnáte spoločne s priateľmi alebo samostatne. Vašim cieľom je samozrejme dosiahnuť rekordné výsledky so svojím hrdinom, ktorých je v hre až dvanásť.

[app]com.realarcade.WG2[/app]

 

Thermometer

Klasický exteriérový teplomer má na chate alebo balkóne asi každý. Podobný však môžete mať aj vo svojom smartfóne a údaje o aktuálnej teplote vám dávkuje podľa Vašej polohy a využíva pri tom informácie z najbližších meteorologických staníc. Na koľko je aplikácia presná už musíte zistiť sami.

[app]amuseworks.thermometer[/app]

 

Google Play: Christmas 3D LW, iSKIFirstAidPlaymanThermometer