Úvod Aplikácie Výber skvelých Android aplikácií pre zvýšenie produktivity, ktoré sú dostupné zadarmo

Výber skvelých Android aplikácií pre zvýšenie produktivity, ktoré sú dostupné zadarmo

2

Radi by ste začali využívať váš Android smartfón alebo tablet v rámci pracovných činností pre lepšiu organizáciu alebo plánovanie? Respektíve ho už využívate, len nemôžete nájsť dobré aplikácie? V tom prípade prinášame v tomto článku výber kvalitných Android aplikácií, ktoré sa postarajú o to, aby ste podali väčšie a efektívnejšie výkony, či už v zamestnaní alebo v podnikaní, a uľahčili si tak dennodenné povinnosti vďaka mobilnému asistentovi.

Producteev

unnamed

Aplikácia s názvom Producteev predstavuje jednu z najlepších aplikácií pre manažovanie úloh, ktorá je zároveň dostupná pre viacero platforiem, ako napríklad: Mac, Windows, iOS, Android a ponúka taktiež aj možnosť riadiť úlohy prostredníctvom web stránky producteev.com. Vývojári nezabudli ani na možnú spoluprácu medzi jednotlivými používateľmi Producteev, ktorí môžu spoločne pracovať na úlohach vďaka zdielaniu pracovných skupín priamo v aplikácii disponujúcej krásnym užívateľským prostredím.

[app]com.producteev.android.alpha22[/app]

 

ES Správca Súborov

unnamed

Určite máte v Android zariadení kopu dokumentov, obrázkov a iných dát, ktoré býva občas problém udržať na poriadku. Aplikácia ES Správca Súborov preto poskytne všetko potrebné, aby ste mali prehľad o tom, čo v Android zariadení máte a kde to máte. Taktiež ponúkne aj možnosti pre jednoduché upratovanie a triedenie virtuálneho neporiadku. ES Správca Súborov slúži zároveň ako vzdialený klient pre cloud úložiska ako Dropbox, Box.net atď.

[app]com.estrongs.android.pop[/app]

 

Color Note

unnamed

Nie je nad klasické a osvedčené farebné papieriky, na ktoré stačí len napísať rýchlo dôležitú poznámku a prilepiť ich na výrazne miesto, aby ste ich mali stále na očiach. Android aplikácia ColorNote funguje na podobný princíp, len virtuálne, čiže v mobilnom zariadení. Stačí si v nej vybrať farbu upomienkovacieho papierika, napísať naň poznámku, uložiť a umiestniť papierik na plochu Android smartfónu alebo tabletu ako widget.

[app]com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note[/app]

 

AndroZip

unnamed

Android aplikácia AndroZip si hravo poradí s každým zabaleným súborom dát vo vašom mobilnom zariadení alebo s balením dát do jedného súboru. Umožňuje pracovať so ZIP, šifrovaným ZIP, RAR, TAR, GZIP a BZIP2. Užívateľské prostredie je optimalizované aj na používanie v Android tabletoch.

[app]com.agilesoftresource[/app]

 

Notepad

unnamed

No a máme tu univerzálny poznámkovač, ktorý predstavuje Android aplikácia s jednoduchým názvom Notepad. Tá disponuje možnosťou zapísať poznámky vo forme textu, obrázku, fotografie, fotografie spojenej s textom, hlasového záznamu, nákupneho listu alebo videa. Aj keď nie je užívateľské prostredie zrovna najkrajšie, o využiteľnosť tejto Android aplikácie sa báť nikto nemusí, tá hravo pomôže v každej zábudlivej situácii.

[app]ru.andrey.notepad[/app]

 

Easy Voice Recorder

unnamed

Krásné spracovanie od vývojárov a výborna využiteľnosť, aj tak je možné opísať Android aplikáciu s názvom Easy Voice Recorder. A ako to je už asi jasné z jej názvu, ponúka nahrávanie hlasu, či zvukov v okolí. Jej možnosti ocenia najmä ľudia, ktorí sa živia ako reportéri alebo spisovatelia, pretože im ponúkne jednoduché nahrávanie doležitých poznámok alebo informácií kdekoľvek v teréne.

[app]com.coffeebeanventures.easyvoicerecorder[/app]

 

Simple Calendar

unnamed

Android aplikácia s názvom Simple Calendar Widget umožní vytvoriť krásne, minimalistické widgety na plochu Android zariadenia, ktoré zobrazia nadchádzajúce udalosti zapísane do kalendára. K dispozícii je aj široká paleta nastavení, vďaka čomu si môžete prispôsobiť jej používanie podľa predstáv.

[app]com.anod.calendar[/app]

 

Any.DO

unnamed

Tak a ešte jedna Android aplikácia pre správu úlohu, tentokrát v naozaj jednoduchom prevedení. Tá nesie názov Any.DO a ponúka, podobne ako aj Producteev, zaznamenávanie nadchádzajúcich úloh, ich pripomienkovanie a jednoduché manažovanie alebo synchronizáciu s úlohami na Google účte a veľa ďalšieho. Veľkú chválu si zaslúži najmä za prepracované užívateľské prostredie.

[app]com.anydo[/app]

Zdroj + foto: Google Play Store