Úvod Dohady LG údajne zastaví produkciu Nexus 4, chystajú niečo nové

LG údajne zastaví produkciu Nexus 4, chystajú niečo nové [Dohady]

10

Ak ste nahnevaní, že LG Nexus 4 sa na Slovensku bude predávať za smiešne vysokú cenu, ktorá sa pohybuje v rozmedzí od €449,99 a vyššie, tak máte na tento pocit ďalší dôvod. International Business Times totiž píše o tom, že LG údajne zastavuje výrobu Nexus 4, aby svoje fabriky pripravil pre výrobu ďalších zariadení.

[alert type=“green“]Chceš vedieť, kde sa dá Nexus 4 pred-objednať za €449,99? Dozvieš sa to tu. [/alert]

O LG vieme, že pripravuje LG Optimus G2, no je dosť možné, že LG pracuje aj na novej verzii Nexus 4. Seniorský viceprezident LG, Steve Fisher sa na CES povedal, že spoločnosť má s Google ďalšie plány.

lgnexus4620

Vďaka našej spolupráci s Google sme predstavili smartphone LG Nexus 4. Toto je jedno z mnohých zariadení, ktoré vzniknú z našej rozrastajúcej sa spolupráce.

Aby sme Vás nenechali chladnými, LG údajne chystá nástupcu Nexus 4 s vylepšenými špecifikáciami (žeby rovnaký cyklus aký má Apple?), vrátane novej verzie Androidu, Key Lime Pie (Android 5.0). Okrem toho má zariadenie bežať vďaka štvor-jadrovému procesoru o takte 2GHz.

Na to, či je to pravda alebo nie si budeme musieť počkať. Čo si myslíte Vy? Predstaví Google nový smartphone spolu s Android 5.0 Key Lime Pie?

Zdroj: International Business Times via TalkAndroid