Úvod Dohady Samsung Galaxy S IV bude predstavený už 15. marca, predávať sa začne...

Samsung Galaxy S IV bude predstavený už 15. marca, predávať sa začne v apríli [Dohady]

0

Pre fanúšikov Samsungu tu máme zaujímavé správy. Samsung by mal svoju novú vlajkovú loď, Samsung Galaxy S IV predstaviť už 15. marca. Najväčšia udalosť predstavenia smartphone ešte stále nebola potvrdená, no pre SamMobile to potvrdil dobre informovaný zdroj. Miesto konania je stále nejasné, Samsung sa ho snaží tajiť tak dlho ako sa to len dá. Podľa zdroja by sa mal začať predávať začiatkom apríla, čo by sedelo s predošlými informáciami o tom, že sa bude predávať už začiatkom druhého aprílového týždňa. Predpokladáme, že Samsung rozpošle pozvánky hneď po tom, ako sa skončí Mobile World Congress.

galaxys4

Čo sa týka dostupnosti, bude sa Vám to páčiť. Samsung totiž tak ako v minulosti, uprednostní Európu. Amerika, Austrália a Afrika sa ku Galaxy S IV dostanú až okolo mája/júna.

Príslušenstvo pre Galaxy S IV by malo pozostávať z čistého krytu, „flip krytu“, vrecúška, náhradnej baterky, vybavenia pre indukčné nabíjanie, HDTV adaptéru a slúchadiel.

Nový Samsung Galaxy S IV by mal disponovať najnovším Exynos 5 Octa (8 jadrovým) procesorom, grafikou Mali-T658 (8 jadrová), 4.99 palcovým Super AMOLED Full HD displejom, 2GB RAM, 13MPx zadným fotoaparátom schopným zaznamenať Full HD video o rýchlosti 30 fps, 2MPx predný fotoaparát schopný nahrávať video v 720p a tešiť sa taktiež môžeme na Android 4.1.2 Jelly Bean.

Zdroj: SamMobile