Úvod Dohady Špecifikácie Galaxy S4: Štvor-jadrový Exynos procesor a viac

Špecifikácie Galaxy S4: Štvor-jadrový Exynos procesor a viac

1

Je takmer sto percentne isté, že Samsung Galaxy S4 bude jedným z najhorúcejších zariadení tohto roku, podobne ako jeho predchodcovia zo vznešenej rodiny Galaxy S. Predstavenie očakávame už 15. marca, čo znamená, že špekulácie a dohady začínajú naberať na sile. Dnes pre Vás máme novú várku čísel a názvov. Pozrite sa na tabuľku nižšie.

samsunggalaxysiv

Podľa PDF súboru z juhokórejskej finančnej spoločnosti Mirae Asset Group, bude nová vlajková loď Samsungu disponovať 5 palcovým Full HD 1920 x 1080 displejom, Android 4.2 a 2GB RAM. Tvrdí aj to, že Samsung Galaxy S4 nepríde s očakávaným, osem jadrovým Exynos 5410 procesorom. Galaxy S4 by mal prísť so štvor-jadrovým procesorom Exynos 5440 Cortex A15.

Exynos 5440 možno nemá osem jadier, no ponúka Cortex A15, čo je oproti Cortex A9 obrovský rozdiel. Očakávajte preto vysoký výkon!

O tom, či sú tieto informácie autentické nevieme a pravdepodobne sa to dozvieme až na predstavení zariadenia. Čo si myslíte Vy? Vrazí Samsung do Galaxy S4 všetku výpočetnú silu, ktorú majú momentálne k dispozícii alebo si Exynos 5 octa nechajú ako žolíka v rukáve pre Galaxy Note III? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj: ICS Android via Phandroid