Úvod Výrobcovia HTC HTC One bude oficiálne meškať

HTC One bude oficiálne meškať

5

Spoločnosť HTC nedávno potvrdila, že ich vlajková loď tohto roka, ktorá sa nutne musí objaviť na trhu čím skôr aby mohla konkurovať Galaxy S4 bude meškať na celom svete a nie len na niektorých trhoch. Vedenie spoločnosti tvrdí, že za to môže nedostatok komponentov.

Pôvodný plán HTC bolo spustenie predaja HTC One už na začiatku tretieho týždňa tohto mesiaca, no teraz je situácia neistá. Náš tip spadá na apríl, no to by bolo pre taiwanského výrobcu nešťastie, keďže Galaxy S4 sa začne predávať už koncom apríla.

Spoločnosť má problém s riadením dodávok komponentov, keďže po poslednom nevydarenom roku zmenili počet objednaných kusov,“ oznámilo riadenie spoločnosti serveru MarketWatch. „HTC mal problém so zaistením dostatočného počtu komponentov pre fotoaparát, keďže už nie je odberateľom prvej triedy.“

HTC One sa nám veľmi páči a Vy môžete očakávať plnú recenziu už čoskoro. Je však veľká škoda, že taiwanci svoj nový výtvor nevedia dodať vo väčších číslach. Jeden zdroj dokonca tvrdí, že CEO HTC, Peter Chou je ochotný odstúpiť zo svojej funkcie, ak HTC One nebude takým hitom, v aký verí.

Zdroj: MarketWatch via TechnoBuffalo