Úvod Aplikácie Androidea: Tvoj nápad, Tvoja aplikácia – Návod ako vyhrať

Androidea: Tvoj nápad, Tvoja aplikácia – Návod ako vyhrať

23

Ak nás sledujete na našej komunitnej Facebook fanstránke, tak ste určite postrehli, že sme včera spustili nový projekt Androidea.sk a Androidea.cz, ktorý je zameraný na všetkých kreatívnych ľudí Slovenska a Českej republiky, ktorí potrebujú pomocnú ruku pri presadení sa.

Ľudia, ktorí už skúšali niečo vytvoriť so mnou pravdepodobne budú súhlasiť, keď poviem, že minimálne polovica projektu je tvorená kvalitným nápadom. Ak chýba kvalitný nápad, projekt nezachráni ani kvalitné spracovanie.

– Ak si myslíš, že máš kvalitný nápad na aplikáciu, ktorá sa ešte v Google Play nenachádza (môže ísť aj o hru), tak si ho poriadne premysli. Nie je nič horšie, ako keď dostaneme email s dvoma riadkami textu a okopírovaným obrázkom. Ak máš viac nápadov, prihlásiť môžeš každý z nich. Každý z nich však musí byť prihlásený osobitne.

– Svoj nápad poriadne zdokumentuj, buď čo najpresnejší, ide o tvoj nápad, musíš zaručiť, že ho opíšeš čo najdôkladnejšie, aby sme vedeli, že máš presnú predstavu. Kľudne aj štyri A4, v redakcii radi čítame.

– Nakresli samotný chod aplikácie, nechceme vidieť obrázky nájdené na internete, to nám nijako nepomôže. Ak by si chcel vysvetliť chod aplikácie, či hry nejak inak, budeme len radi.

– Napíš prečo si myslíš, že by tvoja aplikácia mala vyhrať, aký bude jej prínos pre sk/cz, či celosvetovú scénu. Poriadna argumentácia môže zapríčiniť, že vyhrá práve tá tvoja aplikácia.

– Nezabudni napísať niečo o sebe! Ide o veľmi dôležitú časť prihlášky nápadu. Ak máš životopis, priložiť môžeš aj ten.

>>> Prihlásiť sa! <<<

Za pomoci vývojárskeho štúdia Inloop.eu, ktoré stojí za populárnymi aplikáciami ako Tiviko, Apndroid, či Samo Coloring sprostredkujeme realizáciu jedného nápadu, ktorý nás očarí vo všetkých smeroch, či už premyslenosťou, kvalitou a kreativitou. Je preto dôležité dodržať kroky spomenuté vyššie.

Nahlasovanie končí už 30. apríla, takže ak sa chcete zapojiť a vyskúšať si aké to je vyrobiť Android aplikáciu a zarábať na nej, mali by ste tak spraviť čo najskôr. Všetkým nádejným App dizajnérom prajeme veľa šťastia, veríme, že sa medzi Vami nájde veľa pekných nápadov :)

Ak čítate tento článok a chceli by ste projekt Androidea zasponzorovať, kontaktovať nás môžete na admin@androidea.sk