Úvod Výrobcovia Intel Motorola oznámila RAZR i s procesorom od Intelu

Motorola oznámila RAZR i s procesorom od Intelu

1

Motorola dnes v Londýne oznámila zariadenie, ktoré vyplynulo z rokov a rokov spolupráce s Intelom – vylepšený Droid RAZR M, ktorý nazvali RAZR i. Zatiaľ čo tieto dva telefóny navonok vyzerajú veľmi podobne, ba dokonca identicky, pod kapotou tomu tak nie je. Najväčšia zmena nastala v procesore, ktorý je teraz Intel Medfield s taktom 2GHz. Toto zariadenie je jedno z prvých, ktoré v sebe nesie nový chipset od Intelu a len druhé, ktoré sme si kedy mohli kúpiť. Prvým bol Orange San Diego.

Prezentácia sa zamerala na fotoaparát, ktorý dokáže podľa slov Motoroly za 1 sekundu zachytiť až 10 fotiek. Fotoaparát by mal taktiež zvládnuť nahrávanie videa v 1080p. Na čo sa ale teším najviac je hardwarové tlačítko na fotenie, ktoré u jeho amerického brata vynechali.

Špecifikácie

  • Procesor: Intel Medfield @ 2.0GHz
  • Displej: 4.3 palcový displej s rozlíšením 960 x 540, Super AMOLED Advance
  • Fotoaparát: 8MPx (10 fotiek za 1 sekundu)
  • Baterka: 2000mAh – 20 hodín používania (Motorola tvrdí, že je to o 40% viac než iPhone 4S
  • Pamäť: 8GB, 16GB, 32GB verzie + microSD slot

Motorola oznámila, že telefón bude dostupný v Októbri a to v UK, Francúzsku, Nemecku, Brazílii, Argentíne a Mexiku. Viac informácií zatiaľ nemáme. Veľmi sa tešíme na výsledky benchmarkov, keďže 2GHz procesor sme v smartphone ešte nemali. Čo si o tomto telefóne myslíte vy? Vyskúšali by ste Motorolu?

[youtube]EC6X9azWHuw[/youtube]