Úvod Novinky LG Nexus 4 opäť pravdepodobne zachytený na fotografiách. No tentokrát z vnútra.

LG Nexus 4 opäť pravdepodobne zachytený na fotografiách. No tentokrát z vnútra.

0

Každy pravý Nexus fanboy sa určite už nemôže dočkať špeciálneho eventu organizovaného spoločnosťou Google. V dátume 29.10.2012, teda už o pár dní, budú s veľkou pravdepodobnosťou predstavené  ďalšie mobilné zariadenia do známej rodinky Nexus. Okrem vysokých očakávaní predstavenia tabletu Nexus 10, s 10-palcovým displejom, fanúšikovia tiež s veľkou pravdepodobnosťou dúfajú aj v predstavení pokračovania Nexus Android smartfónu.

V posledných dňoch zaplnili internetové stránky špekulácie a fotografie o smartfóne, vyrobenom spoločnosťou LG, ktorý by mal niesť názov LG Nexus 4 a mal by sa stať zároveň nástupcom Samsung Galaxy i9250 Nexus. No najaktuálnejšiou špekuláciou je fotografia umožňujúca náhľad na zadnú stranu Nexus 4, čiže na všetko čo sa nachádza pod zadným krytom, vrátane batérie. Tá by mala disponovať kapacitou, podľa obrázku, 2100 mAh.

Rozloženie harvéru, zadnej kamery a LED diódy, pritom sedí so staršími fotografiami, na ktorých bol údajne LG Nexus 4 vyfotený v plnej kráse, aj s nasadeným zadným krytom.

Zdroj + foto: androidandme.com, gizmodo.de, r.phonedog.com